Om os

+45 75 75 33 71

Om os

Brædstrup Tømrerforretning – alsidig ekspertise

 

Tømmerhandel med eget maskinsnedkerværksted. Vi udfører alle typer opgaver inden for tømrer- og snedker-arbejde

 

Siden 1997 har vi hos Brædstrup Tømrerforretning A/S beskæftiget os med alle former for tømrerarbejde og snedkeri. Med adskillige års erfaring inden for området har vi den ekspertise, der er nødvendig for at nå et perfekt resultat. Samtidig har vi den alsidighed, der skal til for at efterleve dine behov – uanset typen og omfanget af opgaven.

Velkommen til Brædstrup Tømrerforretning

 

Du er velkommen til at komme forbi værkstedet, sende os en mail,

eller give et kald på telefonen.

Eget snedkerværksted

 

Ud over tømrerarbejde udfører vi alle former for snedkerarbekde – fra lister til bordpalder – i vores eget maskinsnedkerværksted. Vores komtetencer spænder vidt inden for flere forskellige former for snedkerarbejde. Vi arbejder blandt andet med en bred vifte af forskellige træsorter som f.eks. teaktræ, mahogni, fyrretræ og egetræ. Specielle ønsker med hensyn til materialevalg vil vi naturligvis imødekomme så vidt som overhovdet muligt.

Ingen standardløsninger!

 

Hos Brædstrup Tømrerforretning har vi ingen standardløsninger. I stedet skræddersyer vi løsninger ud fra dine ønsker. De specielle og anderledes opgaver påtager vi os gerne – ingen udfordring er for speciel til os! Vi tager selv ud og måler op og sikrer dermed, at opgaven løses 100% korrekt, og at kvaliteten er i top.

Om os

Siden 1997 har vi hos Brædstrup Tømrerforretning A/S beskæftiget os med alle former for tømrerarbejde og snedkeri.

Kontakt

+45 75 75 33 71(Jakob Brønd)

+45 75 75 14 08(Jørgen Hartvigsen)

Brædstrup Tømrerforretning A/S

Industrivej 1, 8740 Brædstrup, SE nr: 21771686

Copyright Statement